Hoe werkt dat nou?

Er zijn veel vragen over thuiswerk achter de webcam of via de telefoon. Hier proberen we ze voor je te beantwoorden zodat je er zelf uit kunt komen.

 

Geld verdienen kan zowel met je telefoon als met je eigen webcam. Je kunt je uren en tijden zelf invullen. De langer je werkt des te beter. Dit zal je ook gaan merken op de verdiensten die je iedere 2 weken maakt met thuiswerk.

 

Als je vragen hebt kan je die altijd stellen. Ook bij inschrijving wordt een 'howto' aan je gepresenteerd zodat je snel kunt beginnen.

De vormen van thuiswerk die je kunt vinden op onze website houden in bellen met bezoekers tegen betaling of het live webcammen met beeld en geluid. Beide middelen zijn veilig, discreet en bepaal je zelf wat je zoal doet en met wie. Ook kan je zelf bepalen op welk tijdstip jou het beste uit zal komen. De eerste keer is altijd spannend. Welke houding neem je aan of wat zal je zeggen? We zullen proberen je een beetje opweg te helpen zodat je jezelf straks prima redden kunt met thuiswerk.

Het bellen via de telefoon is mischien wel de meest veilige manier. Niemand die je ziet, weet waar je vandaan komt en alleen horen kunt. Dit maakt het extra spannend. Ook met wie je belt zal een raadsel blijven. Knoop een gesprek aan en babbel er samen heerlijk op los. Wees niet bang als het gesprek richting een erotische kant op kan gaan! Dit is uiteindelijk ook de insteek van telefoon thuiswerk. Als webcam model gaan we een stapje verder met beeld en geluid. Hierbij kan een bezoeker jou zien maar jij ook hem!

Als je je zorgen maakt over je privacy achter de webcam is het mogelijk om met je gezicht buiten beeld te blijven of het dragen van een masker. Zo blijft het voor iedereen spannend en leuk. Webcam werk houdt in dat je voor betalende bezoekers een prive show kunt gaan geven. Dit is de meest veilige manier van betaald thuiswerk dat je kunt doen!

Geld verdienen vanuit huis met telefoon of webcam

Lees hier onze tabel met verdiensten. Wij bieden gegarandeerd de hoogste uitbetaling aan nederlandse of vlaamse (Belgie) dames vanaf 18 jaar en ouder.

Geld verdienen als webcam model

Geld verdienen als webcam model

Een webcam model actief met haar web camera verdiend een basis tarief van 0,19 cent per betalende bezoeker. Dit betekend dus ook wanneer je 3 bezoekers tegelijk hebt, je tot 3x 0,19 cent per minuut kunt verdienen. Het geven van een private show kan oplopen tot wel 60 cent per minuut. Als populair webcam model is de kans dus goed aanwezig dat je een salaris van wel € 6000 per maand kunt verdienen. Let wel dat je hierover belasting nog dient te betalen, en het hebben van een uitkering zoals wajong, ziekte of ww dit wel gemeld wordt bij het UWV.

Geld verdienen als telefonist

Geld verdienen als telefonist

Een telefonist kan een beter bedrag per minuut verdienen van 0,30 cent per minuut. Hierbij schakel je in met je telefoon op een nummer, op waarop je 'beschikbaar' zult zijn. Zodra er een beller is, ontvang je telefoon, en kan je bellen tegen betaling met deze bezoeker. In een paneel hou je bij hoeveel minuten je hebt gedaan en volgt uitbetaling direct na het einde van de maand. Ook hier geldt dat je rekening moet houden met belasting, een uitkering omdat je extra geld verdienen gaat. Neem contact op met je instantie voor info. Dit werk is flexibel.

Nu gratis inschrijven voor thuiswerk

Het neemt nog minder dan 5 minuten van je tijd in beslag.